Carlos David & Mirella van der Linden

Argentijnse Tango – Samba de Gafieira – Zouk

Carlos & Mirella

Carlos David danst al het grootste gedeelte van zijn leven. Met zijn voorliefde voor dansen deelt Carlos met iedereen zijn grote passie voor Zouk, Tango en Samba. Sinds 2004 reist hij de wereld rond op cruiseschepen als dansdocent. Hij heeft meer dan 50 shows op zijn naam staan met het bedrijf ‘Tango & Passion’.

Daarnaast heeft Carlos workshops en bootcamps gegeven op alle belangrijke Zouk-, Tango- en Samba-evenementen in Brazilië. In 2011 ging het cruiseschip waar hij voor werkte voor anker in Rotterdam, zijn huidige thuisbasis.

In 2011 is Mirella van der Linden een samenwerking aangegaan met Carlos. Mirella danst al jaren en in 2007 studeerde zij aan het Albeda Danscollege in Rotterdam. Vervolgens is zij in 2011 begonnen aan de Fontys Dansakademie. Carlos en Mirella zijn zowel nationaal als internationaal actief. Naast hun gepassioneerde Zouk-, Tango- en Samba de Gafieira optredens geven zij ook op een duidelijke en kundige manier les.

In februari 2015 eindigden Carlos en Mirella tweede bij ‘Everybody Dance Now’ en tweede bij de Europese kampioenschappen Argentijnse Tango.

Klik hier voor de cursus Argentijnse TangoSamba de GafieiraZouk