Daphne

Salsa – Ladystyling

 

Daphne is opgegroeid met muziek en dans door de Zuid-Amerikaanse roots van haar moeder. Het duurde dan ook niet lang voordat zij haar passie voor dans ontdekte. Sinds 2009 danst Daphne Salsa en binnen haar internationale salsacarrière stond zij regelmatig op de internationale buhne en danste zij in diverse televisieprogramma’s voor RTL en de Publieke Omroep.

Daphne staat bekend om haar unieke stijl waarin energieke, krachtige bewegingen hand in hand gaan met vrouwelijke elegantie en sierlijkheid.

In haar Ladystyling lessen inspireert ze jou om op zoek te gaan naar je eigen kracht in je vrouwelijkheid zodat je nog meer kunt stralen op de dansvloer. Deze lessen zijn speciaal voor dames die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en willen leren hoe je meer ‘spice’ en je eigen persoonlijkheid toevoegt aan het dansen.

Op dinsdagavonden verzorgt zij, samen met Windert, ook de Salsa Plus lessen waar zij ook daar voor de “vrouwelijk touch” zorgt. Met haar analytische blik weet zij je de juiste tips te geven om jouw salsa naar de next level te brengen. De reguliere Ladystyling lessen zijn ook op dinsdagavond.