Eindfeesten Perzikweg in juli

Farewell party vrijdag 12 juli en Final party dinsdag 23 juli
De grote feesten met live bands bij Dos Bailadores zijn altijd de hoogtepunten van het jaar. Voordat wij gaan verhuizen willen wij jullie nog twee keer trakteren op de beste live bands van Nederland: Axioma en Masalsa en natuurlijk fantastische DJ’s.

Kaartjes zijn nu te koop op de dansschool of online via Eventbrite:

tickets Eventbrite Farewell party

tickets Eventbrite Final party

Tickets vrijdag 12 juli
€ 10,00 very early Farewell ticket @ bar Dos Bailadores (deze zijn uitverkocht)
€ 12,50 early Farewell ticket (ex fee) ONLINE via Eventbrite & € 12,50 @ bar Dos Bailadores (deze zijn uitverkocht)
€ 15,00 normal Farewell ticket (ex fee) ONLINE via Eventbrite & € 15,00 @ bar Dos Bailadores
€ 20,00 aan de deur (alleen contant betalen!)

Tickets dinsdag 23 juli

€ 10,00 very early Final party ticket @ bar Dos Bailadores (deze zijn uitverkocht)
€ 12,50 early Final party ticket (ex fee) ONLINE via Eventbrite & € 12,50 @ bar Dos Bailadores (deze zijn uitverkocht)
€ 15,00 normal Final party ticket (ex fee) ONLINE via Eventbrite & € 15,00 @ bar Dos Bailadores
door is more

Programma vrijdag 12 juli 2019
Zaal 1: salsa en bachata met DJ Virgil el Gigante en LIVE on stage AXIOMA
Zaal 2: latinmix met allround DJ Dude

En verder: versnaperingen, kluisjes & bewaakte garderobe, beveiliging aan de deur, grote dansvloeren, ruim loungegedeelte, gezellige bar, airco en rookruimte binnen, fotografie (Nedpress).

Locatie: Dos Bailadores, Perzikweg 2, Leiden (gratis parkeren, vlakbij station Lammenschans, vlakbij A4)

Historie
Dos Bailadores aan de Perzikweg 2 in Leiden is gevestigd in een unieke locatie, in 2005 verbouwd en ingericht door wijlen Leo Martina en Monique Struch. Het ademt salsa, gezelligheid, sfeer, huiselijkheid, laagdrempeligheid en genieten. Iedereen is er altijd welkom. Kilometers zijn er afgelegd op de heerlijke grote dansvloeren.
Wegens woningbouw zal deze bijzondere plek helaas verdwijnen. In september verhuist dansschool Dos Bailadores naar het pand van het Leids danscentrum aan de Lammenschansweg 134 a in Leiden. Heel blij zijn wij dat wij zo dichtbij onze danslessen en dansavonden kunnen voortzetten. Natuurlijk sluiten wij deze bijzondere 14,5 jaar niet zomaar af. Reden te meer om nog twee grote feesten te geven, zoals jullie dat van Dos Bailadores gewend zijn.
Op vrijdag 12 juli is ook het afscheid van onze horeca kracht Sandra. Helaas is er in de nieuwe setting op dit moment geen ruimte voor horeca medewerkers van Dos Bailadores. Een groot cadeau voor haar is om nog 1 keer met zijn allen er een fantastisch feest van te maken. Natuurlijk is de Farewell party een feest voor iedereen die Dos Bailadores een warm hart toedraagt.

Programma dinsdag 23 juli 2019
20.00 – 02.00 uur
Zaal 1: salsa en bachata met DJ Donnie  en LIVE on stage MASALSA met o.a. zanger Rudy Varela, percussionist Soeshiel Sharma….
Zaal 2: kizomba met DJ Dani & DJ Lisa

En verder
Fotografie / film: Nedpress
Versnaperingen, kluisjes & bewaakte garderobe, beveiliging aan de deur, grote dansvloeren, ruim loungegedeelte, gezellige bar, airco en rookruimte binnen.
Locatie: Dos Bailadores, Perzikweg 2, Leiden, gratis parkeren, vlakbij station Lammenschans en de A4

Final Party @Perzikweg 
De dinsdagavonden bij Dos Bailadores zijn een begrip in dansend Nederland. Wekelijks komen dansers van heinde en verre genieten van salsa, bachata en kizomba op de gemoedelijke locatie aan de Perzikweg 2 in Leiden.
Op 23 juli 2019 is de allerlaatste dinsdagavond en het grote eindfeest op de Perzikweg. Speciaal voor jullie starten wij vroeg en gaan wij langer door, zodat jullie extra kunnen genieten.

Zoals jullie van ons gewend zijn, wordt het een knallend feest met live Masalsa, een van de beste salsa bands op dit moment. De fantastische zanger Rudy Varela en de bekendste percussionist van Nederland, Soeshiel Sharma, zorgen met Masalsa voor een avond om nooit te vergeten.
De bekende Dj’s Dura Ruben en Donnie zijn hun DJ carrière ooit begonnen bij Dos Bailadores. Zij wisselen de live band af met de lekkerste salsa en bachata in de grote zaal.
Dj’s Dani & Lisa, de top op het gebied van kizomba, draaien maar liefst 6 uur lang in zaal 2.

Kortom! Mis het niet! En kom dansen op de Perzikweg want straks is de Perzikweg echt weg.

Historie
Dos Bailadores aan de Perzikweg 2 in Leiden is gevestigd in een unieke locatie, in 2005 verbouwd en ingericht door wijlen Leo Martina en Monique Struch. Het ademt salsa, gezelligheid, sfeer, huiselijkheid, laagdrempeligheid en genieten. Iedereen is er altijd welkom. Kilometers zijn er afgelegd op de heerlijke grote dansvloeren.
Wegens woningbouw zal deze bijzondere plek helaas verdwijnen. In september verhuist dansschool Dos Bailadores naar het pand van het Leids danscentrum aan de Lammenschansweg 134 a in Leiden. Heel blij zijn wij dat wij zo dichtbij onze danslessen en dansavonden kunnen voortzetten.

Natuurlijk sluiten wij deze bijzondere 14,5 jaar niet zomaar af. Reden temeer om voor jullie nog twee grote feesten te organiseren zoals jullie dat van Dos Bailadores gewend zijn. Want ook op vrijdag 12 juli (Farewell party) gaat het dak eraf met live Axioma (destijds meermalen uitgeroepen tot beste salsa band van NL) en Dj’s Virgil el Gigante (salsa, bachata) en Dude (latin mix, kizomba…).


Veel gestelde vragen

Heb je een ID nodig of is er een leeftijdsgrens?
Ja, ID is verplicht op verzoek aan het barpersoneel en de beveiliging te tonen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Op 1 minuut loopafstand van NS station Leiden Lammenschans. Gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur op bedrijventerrein De Veiling in Leiden, en vlakbij de A4.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Dansschoenen & een goed humeur.
Drugs, eigen alcoholische, non-alcoholische dranken en etenswaren zijn niet toegestaan

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
per e-mail naar info@dosbailadores.nl
via facebook Messenger https://m.facebook.com/Dos.Bailadores
mobiel: 06 54206755 (bij voorkeur whatsapp of sms)

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Dat hoeft niet als je er voor zorgt dat wij je ticket op je telefoon kunnen scannen. Lukt dat niet, zorg dan voor een papieren versie.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Jazeker, je mag tickets weggeven of voor anderen kopen.

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?
Ja, dat mag. Je mag immers kaarten voor anderen kopen of kado geven.