Fabian & Melona

Bachata Sensual  

fabian-en-melona

Fabian is een zeer gepassioneerde danser. Hij is een aantal jaar geleden begonnen met salsa, waarna snel Bachata en Kizomba volgende. Tevens zit Fabian in het showteam van Dançamore.

Sinds kleins af aan is hij al aan het dansen. Dansen zit min of meer in z’n bloed. Plezier en aandacht staat bij Fabian voorop, maar technisch en op gevoel dansen vind hij ook heel belangrijk. Daarom is Bachata sensual ook een van zijn lievelings dansstijlen. Fabian is een gediplomeerde dansdocent. Hij geeft naast Bachata ook Salsa en Kizomba lessen.

 

Melona heeft haar passie voor dans gevonden met dansen bij Dos Bailadores, toen zij achteraan mee stond te swingen tijdens de danslessen van haar ouders.

Vervolgens heeft zij op hoog niveau klassiek ballet gedanst. Na een korte stop in haar tienerjaren, is haar passie voor Bachata begonnen. Ataca en Alemana uit Amerika waren een grote inspiratie voor haar. Zo heeft zij zich verder ontwikkeld binnen een showteam, waarmee zij tegenwoordig optreed en lessen verzorgd in het binnen- en buitenland!

Samen, verzorgen Melona en Fabian de Bachata Sensual lessen bij Dos Bailadores.