Jimmy & Lisette

Bachata

 

Jimmy is in het dagelijkse leven docent op een basisschool. Een aantal jaren geleden is hij bij toeval op een dansschool terecht gekomen. Hier kwam hij in aanraking met Salsa en later ook Bachata. Sindsdien heeft hij diverse bootcamps en workshops gevolgd bij de top van de wereld.

Dit heeft zijn niveau flink opgekrikt en zijn passie alleen maar doen toenemen. Hij heeft de docentenopleiding gevolgd en sindsdien geeft hij Salsa en Bachata les.

Lisette danst al vanaf jongs af aan klassiek ballet en was vastberaden haar hart te volgen en dansdocente te worden. Dansen biedt voor haar niet alleen rust maar ook plezier en energie! 

Met een solide klassieke dansachtergrond en een intensieve training bij de top heeft Lisette zich diverse Latin dansstijlen snel eigen gemaakt. 

Bij Dos Bailadores verzorgt zij samen met Jimmy wekelijks de Bachata lessen waar zij haar passie voor dansen met de cursisten deelt. Tijdens hun lessen staat dansplezier centraal, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan techniek, muzikaliteit en creativiteit. 

Jimmy & Lisette geven naast bachata 1 samen ook les in een geheel eigen stijl: Bachata Fusion. Het Dominicaanse voetenwerk wordt daarbij gecombineerd met diverse andere bachatadansstijlen. Persoonlijke aandacht voor de cursist staat daarbij voorop.

Klik hier voor de cursus Bachata