Lesrooster

De laatste 1 of 2 lessen van het seizoen januari – maart hebben wij helaas moeten annuleren in verband met de  Corona crisis. Wij zijn de hele maand maart gesloten. Vandaar dat het rooster van jan – mrt niet meer online staat.

Beste dansers,
Na intensief beraad heb ik besloten per direct alle lessen in Leiden en Leiderdorp, dansavonden en feesten te staken, totdat de situatie in NL is verbeterd. Ook de open dansdagen, die gepland staan op 29 maart, 30 maart en 1 april, stellen wij uit. Een moeilijke beslissing, maar ik denk wel een verstandige. Ik voel mij als dansschoolhouder verantwoordelijk voor jullie welzijn, dat van mijn docenten en van iedereen om jullie heen. Alleen gezamenlijk kunnen wij de verspreiding van dit virus afremmen.
Wanneer wij weer verder kunnen (hopelijk in april of mei), hangt af van de ontwikkelingen in Nederland. Over de nog resterende lessen, informeren wij jullie zodra dat mogelijk is.
Ik houd jullie op de hoogte via social media, de website en nieuwsbrieven. Ik wens iedereen een goede gezondheid en veel wijsheid toe en hoop op jullie begrip.

Dear dancers,
After intensive deliberation, I decided to immediately stop all classes in Leiden and Leiderdorp, dance socials and parties, until the situation in The Netherlands has improved.  We also postpone the open dance days, which are scheduled for March 29, March 30 and April 1.  A difficult decision, but I think it is a sensible one.  As a dance school owner, I feel responsible for your well-being, that of my teachers and everyone around you.  Only together, we are able to slow down the spread of this virus.
When we can continue (hopefully in April or May), depends on developments in the Netherlands. We will inform you about the remaining lessons as soon as possible.
I will keep you informed via social media, website and newsletters.  I wish everyone good health and wisdom and count on your understanding.

Monique Struch
owner Dos Bailadores

 

Het nieuwe les seizoen start in de week van 5 t/m 10 april 2020 op onze locaties aan de Lammenschansweg 134a in Leiden (boven Leen Bakker) en op de locatie van DC Dance  Rietschans 67 Leiderdorp.

Het nieuwe lesrooster staat online.
Het overzicht wanneer er wel en geen lessen zijn komend seizoen onder andere vanwege de feestdagen, wordt nog toegevoegd evenals de automatische bevestigingsmail met info als je je online aanmeldt.
Wil je je online aanmelden voor april, kies dan de periode april – juli  en selecteer bij “alle cursussen” welke cursus je wilt gaan volgen, of maak gebruik van een van de andere filters. Klik vervolgens op inschrijven aan de rechterkant en het formulier om online in te schrijven opent zich in een nieuw scherm. Na inschrijven ontvang je een bevestigingsmail dat je ben ingeschreven. Je ontvangt later een mail met uitgebreide informatie en betaal mogelijkheden in je mailbox.
Als je je tijdens het huidige les seizoen hebt aangemeld via de handtekeningenlijsten dan sta je automatisch ingeschreven en ontvang je voor 5 april 2020 een bevestiging van inschrijving met een betaal link.
Uitgesteld: de open dagen zouden zijn zondag 29 maart van 14.00 tot 17.00 uur en woensdag 1 april van 19.30 – 22.30 uur in Leiden. Op maandag 30 maart van 20.00 tot 22.00 uur zouden er gratis proeflessen salsa, bachata en axe in Leiderdorp zijn.

 

X