Lesrooster

8 juni 2021

Beste (toekomstige) danser,

Aanmelden zomercursussen en oefenavonden: zie lesrooster hieronder. Bij mobiele telefoon: klik op de cursus. Je krijgt dan info en inschrijven in beeld. Zie je na klikken niet direct “inschrijven”, scroll dan iets naar boven.

Dansscholen mogen open en groepslessen zijn weer toegestaan. Vandaar dat wij maandag 14 juni t/m woensdag 16 juni voor jullie leuke 4-weekse zomercursussen zijn gestart. Het is een gevarieerd programma en voor ieder wat wils. Instromen kan nog. Bij salsa op maandag en dinsdag ligt de nadruk op het opfrissen van de lesstof. De gelegenheid om alvast op te warmen voor september. Meld je zo snel mogelijk aan, want VOL = VOL. Wij houden rekening met de toegestane groepsgrootte.

Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag op les, dan kijken wij wie er nog meer geen partner heeft of wie er als vaste invaller mee wil doen. Wij zullen dit seizoen zo min mogelijk wisselen van partner. Vanzelfsprekend heb je voor Salsa Ladystyling en Bachata solo geen danspartner nodig.
Alle zomercursussen bestaan uit 4 lessen. De laatste les is op 7 juli. Er zijn geen kortingen bij de zomercursussen.

OEFENAVONDEN MOGEN WEER
Ook de oefenavonden gaan van start. De aftrap is op dinsdag 15 juni voor salsa/bachata/kizomba en op zaterdag 19 juni voor zouk. Aanmelden kan via het zomerrooster hieronder bij de datum van keuze.

SEPTEMBER 2021:
Het 10- weekse lesrooster dat wij al online hadden staan, hebben wij even off line gezet, zodat wij het rooster kunnen updaten met  onder andere de juiste startdata. Mocht je je al aangemeld hebben voor september 2021 of voor afgelopen januari dan kan je het eventueel al betaalde cursusgeld gebruiken voor de 10-weekse cursussen die in september starten. Vanzelfsprekend blijft je inschrijving staan.

LET OP! Om drukte te voorkomen in de gangen en de danszalen bij de leswisseling, hebben wij ook dit seizoen de lestijden iets aangepast en een korte pauze tussen de verschillende lessen ingepland. Voor zolang het nodig is, hebben wij de lessen 5 minuten ingekort. Wij gaan er vanuit dat dit een tijdelijke maatregel is.
Het kan dus zijn dat je les niet exact op het hele of halve uur begint, zoals je gewend bent. Kijk daarom goed in het rooster naar de starttijden.

 

 

 

X