Lesrooster

Het nieuwe les seizoen start in de week van 12 t/m 17 januari 2020 op onze nieuwe locatie aan de Lammenschansweg 134a in Leiden (boven Leen Bakker) en op de locatie van DC Dance  Rietschans 67 Leiderdorp. Let op! Kizomba op zondag start een week later te weten 19 januari.

De open dagen zijn zondag 5 januari en woensdag 8 januari 2020 in Leiden. Op maandag 6 januari zijn er gratis proeflessen salsa en bachata in Leiderdorp.

Het nieuwe lesrooster is online. Selecteer bij “alle cursussen” welke cursus je wilt gaan volgen, of maak gebruik van een van de andere filters. Klik vervolgens op inschrijven aan de rechterkant en het formulier om online in te schrijven opent zich in een nieuw scherm. Na inschrijven ontvang je een bevestigingsmail met uitgebreide informatie en betaal mogelijkheden in je mailbox.
Als je je tijdens het huidige les seizoen hebt aangemeld via de handtekeningenlijsten dan sta je automatisch ingeschreven en ontvang je voor de Kerstdagen een bevestiging van inschrijving met een betaal link.

Bekijk het lesrooster in pdf hier!

 

X