Lesrooster

Beste (toekomstige) danser,

Hieronder vind je het nieuwe lesrooster voor het seizoen januari – begin april 2021 dat inmiddels is omgedoopt tot februari – april. Vanwege de verlenging van de lockdown zullen wij op zijn vroegst half februari starten. De hieronder genoemde startdata van januari worden dus verzet. Verder blijft het programma hetzelfde. Wij hebben de data nog niet aangepast in het rooster, omdat wij zeker willen weten wanneer het wordt.
Je kunt je alvast inschrijven onder voorbehoud van de startdata.
Voorafgaand aan de start van het seizoen organiseren wij open avonden met gratis proeflessen. Hiervoor moet je je van tevoren aanmelden via het lesrooster. De data open dagen zijn ook onder voorbehoud. Heb je interesse? Meld je aan voor de open dagen zodat wij je gemakkelijker van het laatste nieuws op de hoogte kunnen stellen.

Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag op les, dan kijken wij wie er nog meer geen partner hebben of wie er als vaste invaller mee willen doen. Wij zullen dit seizoen zo min mogelijk wisselen van partner. Nieuw is een intensieve salsa solo cursus op niveau 2 en ook een Cubaanse salsa solo cursus voor de meer ervaren salsa danser.

Er zijn geen vakanties dit seizoen.

Wacht niet te lang met aanmelden zodra het kan, want wij houden de groepsgrootte nauwlettend in de gaten, zodat je voldoende bewegingsruimte hebt.

Oefenavonden: zodra dit weer kan, melden wij deze in het lesrooster en kan je je online aanmelden.

LET OP! Om drukte te voorkomen in de gangen en de danszalen bij de leswisseling, hebben wij ook dit seizoen de lestijden iets aangepast en een korte pauze tussen de verschillende lessen ingepland. Voor zolang het nodig is, hebben wij de lessen 5 minuten ingekort. Wij gaan er vanuit dat dit een tijdelijke maatregel is.

Het kan dus zijn dat je les niet exact op het hele of halve uur begint, zoals je gewend bent. Kijk daarom goed in het rooster naar de starttijden.

LET OP: kortingen!
Wil je meerdere cursussen volgen of ben je student, kijk dan op de pagina “prijzen” onder “kortingen” voor een kortingscode die je nodig hebt als je je inschrijft.

 

 

X