Lesrooster

Beste (toekomstige) danser,

Hieronder vind je het lesrooster voor september t/m november 2020. Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag op les, dan kijken wij wie er nog meer geen partner hebben of wie er als vaste invaller mee willen doen. Wij zullen dit seizoen zo min mogelijk wisselen van partner. Nieuw is salsa solo voor beginners voor wie liever eerst alle bewegingen los aanleert. Wacht niet te lang met aanmelden, want wij houden de groepsgrootte nauwlettend in de gaten, zodat je voldoende bewegingsruimte hebt.
Er zijn geen vakanties dit seizoen.

Oefenavonden: aanmelden voor de oefenavonden kan via het lesrooster hieronder bij de datum van keuze. Aanmelden van tevoren is noodzakelijk.

LET OP! Om drukte te voorkomen in de gangen en de danszalen bij de leswisseling, hebben wij dit seizoen de lestijden iets aangepast en een korte pauze tussen de verschillende lessen ingepland. Voor zolang het nodig is, hebben wij de lessen 5 minuten ingekort. Wij gaan er vanuit dat dit een tijdelijke maatregel is.
Het kan dus zijn dat je les niet exact op het hele of halve uur begint, zoals je gewend bent. Kijk daarom goed in het rooster naar de starttijden.

LET OP: kortingen!
Wil je meerdere cursussen volgen of ben je student, kijk dan op de pagina “prijzen” onder “kortingen” voor een kortingscode die je nodig hebt als je je inschrijft.

 

 

X