Lesrooster

21 september 2021

Beste (toekomstige) danser,

De meeste lessen zijn gestart in de week van 12 t/m 17 september. Meedoen kan nog steeds. Open dagen gemist? Geen probleem. Je kunt gewoon starten. Wil je je nog oriënteren? Neem dan contact met ons op: info@dosbailadores.nl / 0654206755. LET OP! Wegens verandering van provider is onze website 24 t/m 26 september uit de lucht. Aanmelden voor de oefenavond op 28 september kan ook nog na het weekend. Wil je lessen volgen en kan je ons per mail/website niet bereiken? Bel of app dan naar 0654206755.

Heb je besloten welke les(sen) je wilt volgen? Meld je dan aan in het lesrooster bij de datum van keuze. Bij mobiele telefoon: klik op de cursus. Je krijgt dan info en inschrijven in beeld. Zie je na klikken niet direct “inschrijven”, scroll dan iets naar boven.
Meld je zo snel mogelijk aan, want VOL=VOL.
Ben je student of volg je meerdere cursussen, dan geldt er korting. Zie pagina “prijzen” voor kortingscodes en uitleg.
NB: ook al staat het veld niet op verplicht invullen, willen wij je verzoeken altijd je TELEFOONUMMER in te vullen.

Vanaf dinsdag 14 september start onze oefenavond om 22.00 uur. De prijs is (tijdelijk) verlaagd naar 10 euro. Op zaterdag 16 oktober is de Zouk oefenavond met zouk workshop intermediate en aansluitend oefenavond. Ook hiervoor kan je je binnenkort aanmelden via het lesrooster.

Mocht je je al aangemeld hebben voor afgelopen januari dan kan je het eventueel al betaalde cursusgeld gebruiken voor de 10-weekse cursussen die in september starten. Meld je sowieso opnieuw aan. Bij de betaling, vink je dan “bankoverschrijving” aan en in de notities zet je dat je al betaald hebt in januari 2021.

Heb je interesse in partnerdansen, dan is het raadzaam je met een eigen danspartner op te geven. Heb je die niet en wil je graag meedoen, dan kijken wij wie er nog meer geen partner heeft of wie er als vaste invaller mee wil doen. Wij zullen dit seizoen wisselen van partner indien nodig of gewenst, maar het is geen verplichting. Er zijn ook lessen die solo zijn, dat wil zeggen je danst zonder partner (Braziliaanse axe, buikdansen, ladystyling, bachata fusion beginners solo).

 

 

X