Algemene Voorwaarden

Op onze cursussen en workshops zijn onze Algemene Voorwaarden Dos Bailadores 2020 van toepassing.

Inschrijving

De meeste cursussen starten drie keer per jaar: in januari, in april en in september. Inschrijven kan op drie manieren:

  • Bij voorkeur via deze website: aanmelden
  • Tijdens de open dagen die drie maal per jaar georganiseerd worden
  • Telefonisch als bovenstaande niet lukt

Na ontvangst van je aanmelding word je ingedeeld en krijg je een bevestiging per e-mail. Bij wijzigingen of wanneer een cursus vol is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je ingedeeld op een voor jou ongeschikt tijdstip, neem dan direct contact met ons op. Heb je je tijdens de afgelopen cursus opgegeven voor het volgende seizoen, dan ontvang je ruim voor de aanvang van de cursus een bevestiging per e-mail. Wil je je inschrijving wijzigen stuur ons dan zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.

Gratis entree dansavonden

Cursisten van Salsa 1 hebben gratis toegang tot de wekelijkse dansavonden van Dos Bailadores op dinsdagavond alleen gedurende het cursusseizoen.

Degenen die een beginnerscursus Zouk volgen, hebben gratis toegang tot de maandelijkse Brazilian Party gedurende het cursusseizoen.

Betaling

Cursisten kunnen het cursusgeld overmaken naar:

Stichting Dos Bailadores te Leiden, IBAN: NL 72 INGB 0007227455, onder vermelding van: voor- en achternaam, geboortedatum, cursus(sen) en dag(en).

Wanneer het cursusgeld voor aanvang van de lessen niet overgemaakt is, dient het cursusgeld uiterlijk op de eerste les bij voorkeur per pin te worden voldaan. Alleen dan is deelname mogelijk. Bij te late betaling brengen wij € 10,- administratiekosten in rekening.

LET OP: wanneer je lessen gaat volgen op de locatie DC Dance in Leiderdorp dan is alleen een voorafbetaling per bankoverschrijving mogelijk. Eventueel kan je voor de start van de maandaglessen in Leiderdorp op zondag 15 september en voor de start van de donderdaglessen in Leiderdorp op woensdag 18 september tijdens lesuren betalen aan de receptie in Leiden (locatie Lammenschansweg 134 a).

Annulering

Een cursus kan uiterlijk 1 week voor aanvang worden geannuleerd. In dat geval wordt er € 20,- aan annuleringskosten per persoon in rekening gebracht. Betaalde lesgelden worden, na aftrek van deze € 20,-, geretourneerd. Indien het bedrag nog niet is betaald dan moet er alsnog € 20,- aan annuleringskosten worden betaald. Cursussen die binnen 1 week voor aanvang van de cursus of later worden geannuleerd, dienen in zijn geheel te worden betaald.

De annulering dient schriftelijk plaats te vinden en kan worden verzonden naar:

Dos Bailadores, Postbus 503, 2300 AM Leiden

of naar: info@dosbailadores.nl

Je bent zelf verantwoordelijk voor het controleren of de desbetreffende schriftelijke annulering door ons op tijd en in goede orde is ontvangen.

Het volledige lesgeld wordt alleen gerestitueerd wanneer een cursus vervalt, dat wil zeggen door ons geannuleerd wordt bij onvoldoende deelname. Gemiste lesuren kunnen tijdens het seizoen in overleg met de docent ingehaald worden in parallelcursussen.

Tips

Kledingadvies: vrijetijdskleding, gemakkelijk zittend en luchtig. Bij Zumba, Afrohouse en Axé adviseren we sportieve kleding.

Schoeisel: bij Salsa, Samba, Kizomba en Tango kun je het beste schoenen dragen die prettig zitten of die je in het dagelijks leven ook graag draagt. Zorg wel dat ze niet te stroef zijn, dus bijvoorbeeld geen spekzolen. Bij Axé, Afrohouse, Zouk en Zumba kun je het beste platte schoenen, danssneakers of sportschoenen dragen met een dunne zool.

De meeste danslessen zijn ’s avonds, vaak na een lange werkdag. Wij adviseren je daarom om, indien mogelijk, te douchen of in ieder geval je even op te frissen en schone kleding te dragen als je gaat lessen. Met name bij de partnerdansen zal je danspartner dit zeker waarderen !

Wij verzoeken je de eerste les 30 minuten eerder aanwezig te zijn voor de administratie en betaling. Graag adres- en telefoonwijzigingen tijdig aan ons doorgeven.

X