MEDEDELINGEN

INSCHRIJVEN CURSUSSEIZOEN
Ben je nieuw of volg je op dit moment geen cursussen, schrijf je dan in via het aanmeldformulier op deze website.
Als je op dit moment lessen volgt is het binnenkort mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe lesseizoen. Op de intekenlijsten kan je je aanmelden voor een vervolgcursus. Je handtekening geldt als een officiële aanmelding en je gaat akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Door je nu al aan te melden kunnen wij met het maken van het nieuwe lesrooster proberen rekening te houden met ieders voorkeuren. Hoe meer cursisten uit je les zich nu al aanmelden voor een cursus, des te groter de kans dat jouw les op de gewenste tijd doorgaat.

DOS BAILADORES OPEN PODIUM
Showdansers opgelet! Dos Bailadores biedt de mogelijkheid op dansavonden een try-out te doen van je (nieuwste) show. Dè gelegenheid om je show voor publiek te dansen en podiumervaring op te doen!
Interesse? Mail naar info@dosbailadores.nl of bel 06-54206755.

HUISHOUDELIJK
Eigen consumpties
Dos Bailadores is een dansschool waar sfeer en gezelligheid voorop staat. Iedereen is welkom, ook als je geen lessen volgt. Om lessen en dansavonden te kunnen organiseren is het hebben van bar-faciliteiten noodzakelijk. Wij merken echter dat er bezoekers zijn, die eigen consumpties meenemen. Wij willen iedereen er daarom graag op attenderen dat eigen consumpties niet zijn toegestaan, ook niet tijdens lessen van sportieve aard zoals Zumba. Wij hopen op jullie begrip, zodat wij nog lang allerlei leuke activiteiten en lessen kunnen blijven organiseren.
Garderobe
Dos Bailadores beschikt over een uniek automatisch garderobe systeem. Het is gratis te gebruiken, volledig beveiligd en je kunt het zelf bedienen. Wij zien echter nog vaak jassen aan het rek hangen. Ook voor de brandveiligheid willen wij iedereen verzoeken gebruik te maken van het automatische systeem. Weet je niet hoe de garderobe werkt, vraag het dan aan één van onze medewerkers.

SALSA OOK GOED VOOR OUDEREN
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat fysiek actieve ouderen minder hersenbeschadigingen hebben, gerelateerd aan hun ouderdom. De achteruitgang kan worden vertraagd door regelmatig te bewegen. Klik hier voor het artikel in de Volkskrant van 7 augustus 2013.
Dat bewegen, en dan met name Salsa dansen, goed is voor voor patienten met de ziekte van Parkinson wordt al enige jaren door Dos Bailadores bewezen. Iedere vrijdagochtend is er daarom een speciale Salsa-les voor mensen met de ziekte van Parkinson en voor mensen waarvoor de normale Salsa lessen te snel gaan. In een rustig tempo worden alle stappen uitgelegd. Naast het dansen speelt het sociale aspect ook een belangrijke rol tijdens deze lessen. Dus ouderen, schroom niet, en kom bij ons op Salsa les!
Op vrijdag 4 november 2011 werden op de dansschool televisie-opnamen gemaakt van Peter Struch. Het programma ‘KoffieMAX’ besteedde in de rubriek ‘Hoezo oud?!’ aandacht aan ouderen die nog zeer actief zijn. Het item werd uitgezonden op 14 november 2011. Klik hier voor de link naar de uitzending. In ‘Psychologie Magazine’ stond een interview met Peter Struch waarin hij uitlegt waarom hij het dansen nog zo leuk vindt. Klik hier voor het artikel.