Dansen is gezond. Wij verwelkomen jullie graag op dinsdagavond direct na de zomerlessen om te oefenen: Salsa (50%), Bachata (30%) en Kizomba (20%).
Wij zijn blij dat jullie weer aan je skills kunnen werken op onze grote dansvloer in onze goed geventileerde ruimte.

Het is verplicht je van tevoren aan te melden en te betalen via https://www.dosbailadores.nl/lesrooster/
Je ontvangt dan een mail met de huidige huisregels en geldende richtlijnen conform het RIVM.

Scroll naar oefenavond 7 juli in het zomerrooster en klik erop. Hier vind je ook meer informatie over o.a. richtlijnen die wij hanteren om voor jullie een veilige oefentijd te verzorgen. Vanaf 13 juli is er ook wekelijks oefenavond. Wij starten dan met een workshop. Het programma voor half juli tot eind augustus is binnenkort online.

Programma:
21.15 uur practice grote zaal

Entree: € 12,50 incl. 21% BTW en administratiekosten

NB: wij realiseren ons dat een prijsverhoging wellicht even schrikken is geweest. Helaas zijn wij in de zomer hiertoe genoodzaakt. Dos Bailadores en het Leids Danscentrum zijn in totaal 1 jaar gesloten geweest. Wij zijn ontzettend blij dat wij nog bestaan. Het is nu tijd voor wederopbouw en dat kunnen wij niet zonder jullie. Help de danswereld weer tot bloei te komen en kom oefenen.

Vanaf half juli, als de zomercursussen afgelopen zijn, organiseren wij bovendien losse workshops voorafgaand aan de oefenavond en kan je nog langer dansen.

Wil je nog aanmelden voor losse lessen van de zomercursussen Salsa, Cuban Salsa, Salsa ladystyling, Bachata, Bachata solo of Zouk? Ga dan ook naar www.dosbailadores.nl/lesrooster/ en meld je aan.

Dansen is gezond en verhoogt je weerstand.

X