Zahabiya

Buikdansen

Zahabia1_560

Marloes, Karen en Eva hebben hun krachten gebundeld en verzorgen samen de Buikdans-lessen. Na jarenlang individueel lessen te hebben gevolgd en ervaring te hebben opgedaan met optredens en workshops. Geïnspireerd door hun prachtige vriendin en Buikdans-lerares Judith zijn ze tot de naam Zahabiya gekomen.

Zahabiya is afgeleid van het woord goud en het is een Arabische meisjesnaam. Als Judith danste was ze voor hun als een gouden vlinder.

Zahabiya geeft wekelijks les, treedt op bij feesten en evenementen en geeft workshops. Zahabiya heeft zich ontwikkeld in verschillende Buikdans-stijlen zoals American Bellydance, Klassiek Egyptisch, Baladi en Saidi. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals sluiers, fan veils en zills. In de lessen wordt op een gezellige en vrolijke manier de basis van het Buikdansen aangeboden. Naarmate de lessen vorderen worden er steeds meer stijlen en het gebruik van attributen aangeleerd. Door de verschillende Buikdans-achtergronden van de docenten wordt er een gevarieerd lesaanbod gegeven.

Klik hier voor de cursus Buikdansen